HVIDE SANDE HAVN FÅR NU MANIFESTERET SIN POSITION SOM ” GAZELLEHAVN” PÅ DEN JYSKE VESTKYST.

Det sker på onsdag den 17. august, når en række af de mest betydningsfulde aktører inden for Offshore Wind mødes i Hvide Sande, for at drøfte perspektiverne og al praktikken i forbindelse med opførelsen af Horns Rev 3.

Omdrejningspunktet blandt deltagerne i mødet er Vattenfall og de fire største underleverandører, A2sea, MHI Vestas Offshore Wind, VBMS og GeoSea, som Vattenfall har udpeget til at deltage i opførelsen af Horns Rev 3.

Vattenfall ønsker at præsentere projektet og de udvalgte underleverandører for det lokale erhvervsliv i Hvide Sande.

At netop Hvide Sande er valgt som centrum for mødet glæder direktøren for Hvide Sande Havn og formand for Hvide Sande Service Group, Steen Davidsen:

”Mødet på onsdag giver os en fantastisk chance for at præsentere, hvad Hvide Sande er i stand til at løfte, når en stor aktør som Vattenfall er med ombord. Denne dialog er med til at smede Vattenfall, Hvide Sande Havn og Hvide Sande Service Group sammen med underleverandørerne i et stærkt samarbejde, der kan skabe vidtrækkende resultater i forbindelse med opførelsen af Horns Rev 3”, udtaler Steen Davidsen.

Mødet finder sted på onsdag fra kl. 12.30 og byder blandt andet på præsentation af Horns Rev 3 og Vattenfalls O&M-strategi. Aktørerne inviterer også til dialog om, hvordan de ønsker at tilrettelægge samarbejdet med byens erhvervsliv.

Horns Rev 3 vindmøllepark der etableres 25-30 km fra den jyske vestkyst, vest for Hvide Sande, med Vattenfall som koncessionsindehaver, bliver skelsættende for Vattenfalls produktion af vindkraft i Danmark og resten af Europa. Horns Rev 3 sætter også nye standarder for prisen på vedvarende energi fra offshore vindmølleparker og for størrelsen af vindmøller i dansk farvand.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Havnedirektør Steen Davidsen:
Mobil: 23 67 58 64
Mail: sd@hvshavn.dk