Har du ledelsesmæssig erfaring og et højt drive? Bliv en del af en vækstende arbejdsplads i en vestjysk kultur, hvor værdier som pålidelighed og åbenhed er i fokus.

Et meningsfyldt job med alsidige opgaver

Dette er din mulighed for at få et meningsfyldt ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for havneservice på Hvide Sande Havn. Udover de maritime services er det dermed også dig, som er ledelsesansvarlig for drift, udvikling og vedligeholdelse af bygninger og havneværker, og du er bygherreansvarlig for havnens investeringsprojekter inden for anlæg og udstyr. Med reference til havnedirektøren er det også dig, der står i spidsen for kvalitetsstyring, arbejdsmiljø og havnens bæredygtighedsindsats.

Nogle af dine arbejdsopgaver er bl.a.:

Etablering af systematisk og forebyggende vedligeholdelsesindsats for havnens bygninger og havneværker, herunder implementering af et IT vedligeholdelsessystem.

Udmøntning af havnens bæredygtighedsstrategi i form af relevante indsatser for energioptimering, recycling mv.

Organisationsudvikling af havneservice – den samlede service- og tekniske driftsorganisation med fokus på bl.a. ønsket kundeservice, konkurrencedygtige priser, effektive processer og hensigtsmæssig brug af ressourcer i den daglige opgaveudførelse.

Du får til opgave at arbejde med konkrete initiativer som:

Organisatorisk optimering gennem konkrete indsatser, som skal sikre robusthed, fleksibilitet og optimal udnyttelse af ressourcerne på tværs af ansvarsområdet og den øvrige organisation.

Optimering af service-setup, og alle elementer i KDI-aftalerne (slusedrift og uddybning). Udvikling af nye serviceaktiviteter.

Du får ansvaret for personaleledelse af ca. 14 medarbejdere inden for ansvarsområdet, og du spiller en aktiv rolle i løbende udvikling af medarbejdernes kompetencer. Du arbejder ligeledes målrettet med udviklingen af arbejdsmiljøet og medarbejdertilfredsheden, hvor Hvide Sande Havn ønsker at være førende.

En naturlig leder med flair for teknik og udvikling

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. maskinmester, skibsinspektør eller lignende. Det kan også være, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund suppleret med en ingeniør- eller anden teknisk uddannelse. Din praktiske erfaring har du formentlig

erhvervet dig fra den maritime sektor, en privat eller offentlig teknisk servicevirksomhed eller lignende. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til havneanlæg.

Du har et godt overblik og arbejder struktureret, også når der er mange ”bolde i luften”. Du har et højt drive, og du får energi af at nå i mål med opgaver, aktiviteter og projekter.

Vi ser gerne, at du har 10 års solid og dokumenteret ledelsesmæssig erfaring fra drift og udvikling af en service-, drifts- og vedligeholdelsesorganisation, måske også med ansvar for leverance af services til slutkunder. Din ledelsesstil er tydelig, og med din relevante faglighed og dit empatiske væsen, evner du at skabe et konstruktivt samarbejde med medarbejdere og kolleger i ledergruppen ift. at gennemføre strategien for havneservice og den øvrige organisation.

Udover erfaring med relevante administrative og økonomiske IT-systemer er det en fordel, at du har erfaring med IT-systemer til understøttelse af systematisk vedligeholdelse af tekniske anlæg.

Du begår dig desuden flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Hvad tilbydes du?

Du træder ind i en virksomhed med stærk vækst, og får derfor også mulighed for at kunne ”sætte et fodaftryk” på udviklingen, og dermed blive en central aktør i udviklingen af Hvide Sande Havn på både det strategiske og taktiske niveau.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Sondrup Bach, Chefkonsulent på tlf. +45 4082 9208 eller Bo Prangsgaard, Associate Partner på tlf. +45 2211 8110.

Søg stillingen ved at følge nedenstående link; https://www.curia.dk/ledige-stillinger?jobid=21812&locale=da_DK