Havnedirektør

Havnedirektør

Stillingen

Hvide Sande Havn søger en ny Havnedirektør, da den nuværende Havnedirektør går på pension til til sommer.

Den nye Havnedirektør finder i Hvide Sande Havn en veldrevet virksomhed med omkring 20 medarbejdere og en omsætning i niveauet 40 mio. dkr. om året. Omsætningen kommer primært fra arealleje til en bred vifte af interessenter og brugere af havnen – ikke mindst fra fiskeriet, samt fra drift- og vedligeholdelsesopgaver ved eksempelvis slusen og indsejlingen..

Havnen har siden 2011 investeret 240 mio. dkr. for at udvikle havnens aktiviteter i retning af fragt og offshore – og offshore er også fremadrettet et markant fokusområde.

Ansvarsområder og opgaver:

Med reference til bestyrelsen får du fuldt P/L ansvar for alle havnens forretningsområder
Du bliver ansvarlig for havnens drift og forretningsudvikling – herunder offshore, fiskeri og turisme
Du får personaleansvar for havnens ledere og medarbejdere
Du deltager ved bestyrelsesmøder og møder i det rådgivende havneudvalg
Du indgår i Hvide Sande Service Groups forretningsnetværk
Du sikrer et fortsat godt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune
Du vedligeholder og udvikler samarbejdet med lokale og regionale netværk og interessenter

Kandidaten

Du har solid ledelseserfaring – gerne fra den maritime verden eller fra entreprenør-, transport- eller den offentlige sektor. Du har formentlig en teknisk og/eller kommerciel uddannelsesbaggrund og flere års erfaring med eksempelvis anlægsprojekter eller andre, større tekniske opgaveområder. Endelig har du erfaring i at samarbejde med offentlige myndigheder.

Det er desuden vigtigt, at du er:

Åben og udadvendt
Netværksskabende
En motiverende leder
Forretningsorienteret

Virksomheden

Hvide Sande Havn er en kommunal selvstyrehavn, der er ejet af Ringkøbing-Skjern Kommune. Havnen er velkendt som en af Vestkystens mest moderne fiskerihavne, og er faktisk Danmarks 5. største. Hvide Sande Havn har de senere år udviklet sig til en aktiv trafikhavn for hele det midt- og vestjyske område. Siden 2013 er godsmængden øget markant, og er i stadig vækst. Desuden udfylder Hvide Sande Havn en voksende rolle som base for en række offshore vind-aktiviteter. Med havmølleparken Horns Rev 3, hvor Hvide Sande Havn har været base for flere aktører i forbindelse med installation og den kystnære Vesterhav Syd, der er planlagt til installation inden få kort tid, forventes denne rolle yderligere forstærket. Havnens aktiviteter understøttes af en lang række servicevirksomheder, der gennem Hvide Sande Service Group står klar til at yde en komplet, samlet service. Havnen er et naturlig kraftcenter og omdrejningspunkt for erhversliv, turisme og byudvikling i området. Nøgleord: Lokalt kraftcenter, høj kvalitet i ydelser og kundeservice, fleksibelt service set-up – 24/7 og kundetilpassede løsninger

Eventuelle spørgsmål rettes til Birn+Partners.
Henrik Nissen, hn@birn-partners.com, 22744228
Mikkel F. Birn, mfb@birn-partners.com, 22881661